ifj. Lukács Gábor

Rólam

Ifj. Lukács Gábor Dipl.-Ing – a pátyi számítógéporvosifj. Lukács Gábor+36-20-9438-623

Számítógépes problémák, elsősorban szoftveres gondok elhárításával foglalkozom. Megoldom a gondjait, lassú gépét újra jó állapotba hozom. Vírusos vagy vírus gyanús gépét kitakarítom,  adatait megmentem. Elszállt adatok visszanyerése, adatmentés, nem működő gépekből is kinyerhetőek a családi fotók. Az Ön igényeinek megfelelő szoftvereket telepítek a gépére, kérje tanácsomat! Internet beállítás, wifi, stb.

Megelőző jelleggel:
– adatainak mentése,  higgye el, még az Ön gépe is megállhat egyszer váratlanul.
– időszakos karbantartás, felesleges adatok, rendszert lassító bejegyzések törlése.

Új gép vásárlásához tanácsadás, gép összeállítás, igény szerint beszerzés, telepítés, helyszíni beüzemelés. Válasszon kiváló portékát, hosszú távon így lesz elégedett.

Hívjon és munkám minőségében nem fog csalódni!
Az elvégzett szolgáltatásra minden esetben garanciát vállalok.
+36-20-9438-623
+36-23-344-815

2071 Páty Liliom u. 1 (csak levelezési cím)

szamitogeporvos@gmail.com

Páty, Telki, Budajenő, Tök, Zsámbék, Herceghalom, Biatorbágy, Budakeszi, Buda

ui.: miért számítógéporvos, és nem PC doki? Nos a magyar egy csodálatos nyelv, szavainak megőrzése a mi feladatunk. Érdekességképp, az egyetlen nyelv, ahol a gyógyító nem “doktor”, hanem “orvos”, az ősi arvis (javas, gyógyító ember) kifejezésből. A PC sem magyar szó, bár a számítógépet mondhatjuk Neumann János álmodta meg.  Mivel jobb kifejezést nem leltem annak a szakmának a meghatározására, ami megoldja a számítógép működése közben felmerülő – nem alkatrész hibából eredő – gondokat, így választottam a számítógép orvost, s ebből lett a számítógéporvos. Az ördöngös masinériák orvosa. Én készítem a számítógépekre a smile-t!

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: